arrow_drop_up arrow_drop_down

Verkooppunten

Bar Rustic - Oude Markt Leuven

Terrasje doen in Leuven? Dan moet je bij Bar Rustic op de Oude Markt zijn. 

Nergens vind je meer horecazaken bij elkaar dan op dit unieke plein maar Isabeau en Niko serveren als enige het blauwbessenbier op hun prachtige terras.  Het "must see"-café van de oude markt in Leuven! Ongelofelijk mooie inrichting & top bediening. Ga er zeker eens een bbb-tje drinken!

Café Den Afgrond - Heist-op-den-berg

Het bekende Heistse café Den Afgrond van uitbater Walter Claes is al sinds jaren 90 een trendsetter op het vlak van speciaalbieren. Je kunt er terecht voor een gezellige babbel en een lekker blauwbessenbiertje.

Begin april 2012 legde een hevige, uitslaande brand het bekende Heistse café Den Afgrond in de as. Omdat Walter graag achter de toog staat en De Swanekelder, ook bekend als 't Kelderke, op de berg al een drietal jaren leeg staat, besliste Walter de zaak nieuw leven in te blazen. Niet in den Afgrond, maar wel op de berg aan het Kerkplein. Hoog en droog.

De Witte Giraf - Aarschot

De witte giraf is een geweldige zaak met veel verschillende bieren en een vriendelijke dienstverlening... Ik ga zeker nog eens langskomen want ik moet elk bier op de kaart zeker eens geproefd hebben... Een echte aanrader.

Herberg de Pastorie - Zelem

Voor een gezellige babbel, een afspraak met vrienden, een vergadering met je vereniging of bedrijf... Herberg de Pastorie is de perfecte locatie.

De zoet-zuur-bitter balans is perfect in orde, zeker een verbetering tov de meer commerciële fruitbieren. Eindelijk een goed alternatief voor die bekende Kriek. Geen kunstmatige nasmaak maar zeer fris & fruitig.

De mierzoete snoep-smaak blijft gelukkige uit zodat de pure smaak primeert. Zeker een aanrader voor de liefhebbers van deze stijl

Belgianbeerlover

Marlou dranken - Zonhoven

Een gevarieerde selectie producten en een ruim assortiment bieren en biermanden. Ruim aanbod alcoholische en niet alcoholische dranken. Een hartelijke en verregaande service.

Altijd wel leuke en voordelige acties en promo’s op een ruim assortiment van dranken.

De hopduvel - Gent

Drankenspeciaalzaak met uitzonderlijk assortiment bieren, prachtige wijnkelder, en alles voor de bierbrouwer en wijnmaker!

Drankenhandel Poesen - Bilzen

Al méér dan 50 jaar, en ondertussen de tweede generatie, is drankenhandel Poesen dé referentie in de verkoop van dranken en toebehoren in de regio bilzen. Als familiebedrijf pur sang zijn naast het complete totaalaanbod vooral het persoonlijke contact en de klantvriendelijkheid haar voornaamste troeven.

Melanie's World of Wine - Gent

Super aanbod (speciale drankjes, streekproducten) en geweldige ontvangst met proevertjes en tips! Leuke selectie bieren die getuigen van goede smaak. Ook aanbod van sterkere dranken en wijnen is zeer uitgebreid

MEER AANKONDIGINGEN VOLGEN SNEL

OOK INTERESSE OM IETS UNIEK AAN UW KLANTEN TE SCHENKEN?