Bezoek zeker deze adresjes

... voor een heerlijk BLOE'ke

We geven u een overzicht van locaties waar u ons heerlijke bier kunt proberen!

Bar Rustic - Oude Markt Leuven

Terrasje doen in Leuven? Dan moet je bij Bar Rustic op de Oude Markt zijn. 

Nergens vind je meer horecazaken bij elkaar dan op dit unieke plein maar Isabeau en Niko serveren als enige het blauwbessenbier op hun prachtige terras.  Het "must see"-café van de oude markt in Leuven! Ongelofelijk mooie inrichting & top bediening. Ga er zeker eens een bbb-tje drinken!

La Souris Gourmande

Avenue de Bouillon,

776800 Libramont

ÉPICERIE GWENDOLINE BOUCARD 24 Rue Dupetit Thouars 49160 Gennes-Val-de-Loire FR

Café Den Afgrond - Heist-op-den-berg

Het bekende Heistse café Den Afgrond van uitbater Walter Claes is al sinds jaren 90 een trendsetter op het vlak van speciaalbieren. Je kunt er terecht voor een gezellige babbel en een lekker blauwbessenbiertje.

Begin april 2012 legde een hevige, uitslaande brand het bekende Heistse café Den Afgrond in de as. Omdat Walter graag achter de toog staat en De Swanekelder, ook bekend als 't Kelderke, op de berg al een drietal jaren leeg staat, besliste Walter de zaak nieuw leven in te blazen. Niet in den Afgrond, maar wel op de berg aan het Kerkplein. Hoog en droog.

L'Empreinte Belge

69 Rue des Carmes

Namur, 5000, Belgium

Jeugdhuis Den Troemel - Vossem

Den Troemel is het jeugdhuis van Vossem, deelgemeente van Tervuren. Het is een modern, gezellig en leuk jeugdhuis met een vriendelijke open attitude.

Die Bierothek

11 Katharinenstraße

04109 Leipzig

Germany


Herberg de Pastorie - Zelem

Voor een gezellige babbel, een afspraak met vrienden, een vergadering met je vereniging of bedrijf... Herberg de Pastorie is de perfecte locatie.

De hopduvel - Gent

Drankenspeciaalzaak met uitzonderlijk assortiment bieren, prachtige wijnkelder, en alles voor de bierbrouwer en wijnmaker!

Drankenhandel Poesen - Bilzen

Al méér dan 50 jaar, en ondertussen de tweede generatie, is drankenhandel Poesen dé referentie in de verkoop van dranken en toebehoren in de regio bilzen. Als familiebedrijf pur sang zijn naast het complete totaalaanbod vooral het persoonlijke contact en de klantvriendelijkheid haar voornaamste troeven.

Melanie's World of Wine - Gent

Super aanbod (speciale drankjes, streekproducten) en geweldige ontvangst met proevertjes en tips! Leuke selectie bieren die getuigen van goede smaak. Ook aanbod van sterkere dranken en wijnen is zeer uitgebreid

Lommelse Drankencentrale n.v.

Prik&Tik Lommel, bekend om zijn klantvriendelijkheid en dit in combinatie met de meest concurrentiële prijzen op de markt. Kom en maak kennis met ons ruime aanbod dranken en aanverwante producten.

Dranken Willems BVBA - Lanaken

Frisdranken, bieren, wijnen, sterke dranken, geschenkkorven en meer... ontdek het allemaal in onze winkel! Meer dan 60 jaar een gevestigde waarde in Lanaken

Reeds 3 generaties lang handelen wij met dranken in Lanaken.

Marlou dranken - Zonhoven

Een gevarieerde selectie producten en een ruim assortiment bieren en biermanden. Ruim aanbod alcoholische en niet alcoholische dranken. Een hartelijke en verregaande service. Altijd wel leuke en voordelige acties en promo’s op een ruim assortiment van dranken.

Meer aankondigingen volgen snel

Interesse in blauwbessenbier?